Confectii metalice, fabricarea partilor si componentelor metalice pentru masini unelte

Despre Noi

In anul 1991 se infinteaza un mic atelier de productie in domeniul prelucrarii metalelor si a confectiilor mecanice, dupa care, in anul 1999 atelierul isi schimba numele in cel de astazi si anume SC ADISAL TH SRL.

Firma si-a inceput activitatea de productie cu un numar de 5 angajati ajungand, in urma dezvoltarii si extinderii portofoliului, la un numar de 35 de angajati, avandu-l administrator pe domnul Alexandru Tamasan, absolvent a Universitatii Tehnice din Cluj Napoca, cu o experienta vasta in domeniu, dobandita in mai mult de 30 ani.

Datorita mentinerii calitatii la un nivel cat mai inalt si datorita seriozitatii de care a dat dovada, Adisal TH lucreaza in proportie de 95% doar pentru Export.

Mai mult, firma noastra a obtinut in anul 2010 Certificatul de recunoastere a Sistemului de Management al Calitatii in conformitate cu cerintele ISO 9001:2008, pentru domeniul de activitate”Confectii metalice si fabricarea partilor si componentelor metalice pentru masini unelte”

In continuare, ne mandrim cu obtinerea mai multor diplome din partea Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, culminand in anul 2010 cu dobandirea locului I national in industrie la categoria Intreprinderi mici, loc pastrat si in anul 2011, 2012.

Cu o experinta in domeniu mai mare de 20 de ani, Adisal TH executa operatii prin aschiere si sudura , avand personal inalt calificat, toate pentru a satisface si cele mai exigente cerinte ale clientilor. Mai mult, executam operatii de montaj mecanic si electric.

Oferim clientilor solutii complete in domeniul confectiilor metalice si a prelucrarilor prin aschiere.